Harju-Ontto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harju-Ontto

Harju-Ontto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harju-Onttojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harju-Ontto on noin sijalla 15 000.

Harju-Ontto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Harju-Ontto on melko pitkä nimi.

Harju-Ontto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Harju-Ontto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Harju-Ontto

Harju-Ontto (paikannimi)

Harju-Ontto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Harju-Ontto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Harju-Ontto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Харью-Онтто tarkoittaa nimeä Harju-Ontto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hariu=Ontå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harju-Ontto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hari Harju-Ontto tai Harriet Harju-Ontto.

Samankaltaisia nimiä kuin Harju-Ontto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Harju-Ontto i Finland. Surname Harju-Ontto in Finland.

©Tuomas Salste