Harmoinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harmoinen

Harmoinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Harmoisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 122 max

v. 2014 132

v. 2015 132

v. 2016 133

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harmoinen on noin sijalla 5 300.

Harmoinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Harmoinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Harmoisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Harmoisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1969–1996

Sana Harmoinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Harmoinen

Harmoinen (paikannimi)Katuosoitteissa

Harmoinen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Harmoinen jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Harmoinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Harmoistentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Harmoinen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хармойнен tarkoittaa nimeä Harmoinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Harmoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harmoinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hari Harmoinen tai Harriet Harmoinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Harmoinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: harmoinen.fi, harmoinen.com, harmoinen.eu, harmoinen.info, harmoinen.name, harmoinen.net, harmoinen.org, harmoiset.com, harmoiset.eu, harmoiset.fi, harmoiset.info, harmoiset.name, harmoiset.net, harmoiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Harmoinen i Finland. Surname Harmoinen in Finland.

©Tuomas Salste