Hattukangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hattukangas

Hattukangas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hattukankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 102 max

v. 2014 121

v. 2015 118

v. 2016 118

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hattukangas on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Hattukangas on melko pitkä nimi.

Hattukangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hattukangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1937
Lakanneet yritykset
perust. 1985–2002

Sana Hattukangas tai Hattukankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hattukangas

Hattukangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Hattukangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hattukangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hattukangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hattukankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hattukangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаттукангас tarkoittaa nimeä Hattukangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hatem Hattukangas tai Hatice Hattukangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Hattukangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hattukangas.com, hattukangas.eu, hattukangas.fi, hattukangas.info, hattukangas.name, hattukangas.net, hattukangas.org, hattukankaat.com, hattukankaat.eu, hattukankaat.fi, hattukankaat.info, hattukankaat.name, hattukankaat.net, hattukankaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hattukangas i Finland. Surname Hattukangas in Finland.

©Tuomas Salste