Hattuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hattuniemi

Hattuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hattuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hattuniemi on noin sijalla 19 000.

Hattuniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hattuniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hattuniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Hattuniemi

Hattuniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hattuniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hattuniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hattuniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hattuniemenkuja, Hattuniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hattuniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаттуниеми ("Hattunijemi") tarkoittaa nimeä Hattuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hatem Hattuniemi tai Hatice Hattuniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hattuniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hattuniemi i Finland. Surname Hattuniemi in Finland.

©Tuomas Salste