Hatula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hatula

Hatula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hatula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 107

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hatula on noin sijalla 6 300.

Hatula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hatula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hatula on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hatula on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hatula ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 49 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hatula-nimisiä on 107.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Hatula-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Hatulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hatula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hatula

Hatula (paikannimi)Katuosoitteissa

Hatula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hatula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hatula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hatulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hatula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hatulat ulkomailla

Ruotsissa Hatula oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хатула tarkoittaa nimeä Hatula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hatem Hatula tai Hatice Hatula.

Samankaltaisia nimiä kuin Hatula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hatula.com, hatula.eu, hatula.fi, hatula.info, hatula.name, hatula.net, hatula.org, hatulat.com, hatulat.eu, hatulat.fi, hatulat.info, hatulat.name, hatulat.net, hatulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hatula i Finland. Surname Hatula in Finland.

©Tuomas Salste