Haukipuro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Haukipuro

Haukipuro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Haukipurojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 232

v. 2015 238

v. 2016 239

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haukipuro on noin sijalla 3 300.

Haukipuro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Haukipuro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Haukipuro on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Haukipuro on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Haukipuro ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 80 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Haukipuroja on 239.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Haukipuro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Haukipuro

Haukipuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Haukipuro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 57 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Haukipuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Haukipuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Haukipurontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Haukipuro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаукипуро tarkoittaa nimeä Haukipuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Haukipuro

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: haukipuro.fi, haukipuro.net, haukipurot.fi, haukipuro.com, haukipuro.eu, haukipuro.info, haukipuro.name, haukipuro.org, haukipurot.com, haukipurot.eu, haukipurot.info, haukipurot.name, haukipurot.net, haukipurot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Haukipuro i Finland. Surname Haukipuro in Finland.

©Tuomas Salste