Hauskamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hauskamaa

Hauskamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hauskamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hauskamaa on noin sijalla 14 000.

Hauskamaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hauskamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hauskamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Hauskamaa

Hauskamaa (paikannimi)

Hauskamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hauskamaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Hauskamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаускамаа tarkoittaa nimeä Hauskamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hauscama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hauskamaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hauskamaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hauskamaa i Finland. Surname Hauskamaa in Finland.

©Tuomas Salste