Hautajoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hautajoki

Hautajoki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hautajokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 110

v. 2016 109

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hautajoki on noin sijalla 6 200.

Hautajoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hautajoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hautajoki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hautajoki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hautajoki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 30 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hautajokia on 109.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1940
Lakanneet yritykset
perust. 1957–1987

Sana Hautajoki tai Hautajoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hautajoki

Hautajoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Hautajoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hautajoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hautajoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hautajoentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hautajoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаутайоки ("Hautaioki") tarkoittaa nimeä Hautajoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hautaiokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hautajoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hautajoki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hautajoet.com, hautajoet.eu, hautajoet.fi, hautajoet.info, hautajoet.name, hautajoet.net, hautajoet.org, hautajoki.com, hautajoki.eu, hautajoki.fi, hautajoki.info, hautajoki.name, hautajoki.net, hautajoki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hautajoki i Finland. Surname Hautajoki in Finland.

©Tuomas Salste