Hautapaakkanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hautapaakkanen

Hautapaakkanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hautapaakkasten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hautapaakkanen on noin sijalla 21 000.

Hautapaakkanen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hautapaakkanen on melko pitkä nimi.

Hautapaakkanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hautapaakkanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаутапаакканен tarkoittaa nimeä Hautapaakkanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hautapackain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hautapaakkanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hautapaakkanen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hautapaakkanen i Finland. Surname Hautapaakkanen in Finland.

©Tuomas Salste