Hautoniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hautoniemi

Hautoniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hautoniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 68

v. 2015 68

v. 2016 68

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hautoniemi on noin sijalla 9 000.

Hautoniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hautoniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hautoniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hautoniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hautoniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hautoniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hautoniemiä on 68.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1997

Sana Hautoniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hautoniemi

Hautoniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hautoniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hautoniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hautoniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hautoniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hautoniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаутониеми ("Hautonijemi") tarkoittaa nimeä Hautoniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hautoniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hautoniemi i Finland. Surname Hautoniemi in Finland.

©Tuomas Salste