Havula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Havula

Havula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Havula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 104 max

v. 2014 89

v. 2015 89

v. 2016 90

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Havula on noin sijalla 7 300.

Havula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Havula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Havula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Havula-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Havulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1927–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1983–1997

Sana Havula tai Havulan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Havula

Havula (paikannimi)Katuosoitteissa

Havula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 71 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Havula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Havula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Havula, Havulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Havula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хавула tarkoittaa nimeä Havula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hafwula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Havula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Havu Havula tai Hava Havula.

Samankaltaisia nimiä kuin Havula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: havula.com, havula.eu, havula.fi, havula.info, havula.name, havula.net, havula.org, havulat.com, havulat.eu, havulat.fi, havulat.info, havulat.name, havulat.net, havulat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Havula i Finland. Surname Havula in Finland.

©Tuomas Salste