Heikinheimo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikinheimo

Heikinheimo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Heikinheimo-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 239 max

v. 2014 276

v. 2015 277

v. 2016 278

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikinheimo on noin sijalla 2 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Heikinheimo on melko pitkä nimi.

Heikinheimo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heikinheimo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1949
Syntymäpaikkoja
1884-1920

Heikinheimo-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Heikinheimon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1949 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Heikinheimo, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Heikinheimo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейкинхеймо tarkoittaa nimeä Heikinheimo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikka Heikinheimo tai Heidi Heikinheimo.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikinheimo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: heikinheimo.com, heikinheimo.fi, heikinheimo.eu, heikinheimo.info, heikinheimo.name, heikinheimo.net, heikinheimo.org, heikinheimot.com, heikinheimot.eu, heikinheimot.fi, heikinheimot.info, heikinheimot.name, heikinheimot.net, heikinheimot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heikinheimo i Finland. Surname Heikinheimo in Finland.

©Tuomas Salste