Heikinmatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikinmatti

Heikinmatti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heikinmatti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 49

v. 2016 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikinmatti on noin sijalla 11 000.

Heikinmatti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Heikinmatti on melko pitkä nimi.

Heikinmatti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heikinmatti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991

Sana Heikinmatti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Heikinmatti

Heikinmatti (paikannimi)Katuosoitteissa

Heikinmatti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heikinmatti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heikinmatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heikinmatintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heikinmatti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейкинматти tarkoittaa nimeä Heikinmatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikka Heikinmatti tai Heidi Heikinmatti.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikinmatti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heikinmatti i Finland. Surname Heikinmatti in Finland.

©Tuomas Salste