Heikinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikinniemi

Heikinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heikinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikinniemi on noin sijalla 12 000.

Heikinniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Heikinniemi on melko pitkä nimi.

Heikinniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heikinniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Heikinniemi

Heikinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Heikinniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 47 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heikinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heikinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heikinniementie, Heikinniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heikinniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Heikinniemet ulkomailla

Ruotsissa Heikinniemi oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейкинниеми ("Heikinnijemi") tarkoittaa nimeä Heikinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikka Heikinniemi tai Heidi Heikinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikinniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heikinniemi i Finland. Surname Heikinniemi in Finland.

©Tuomas Salste