Heikkeri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikkeri

Heikkeri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heikkerien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikkeri on noin sijalla 17 000.

Heikkeri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Heikkeri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heikkeri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Heikkeri

Heikkeri (paikannimi)Katuosoitteissa

Heikkeri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heikkeri jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heikkeri esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heikkeri. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heikkeri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейккери tarkoittaa nimeä Heikkeri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Heickerj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Heikkeri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikka Heikkeri tai Heidi Heikkeri.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikkeri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heikkeri i Finland. Surname Heikkeri in Finland.

©Tuomas Salste