Heilimö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heilimö

Heilimö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heilimö-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heilimö on noin sijalla 18 000.

Heilimö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Heilimö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heilimö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Heilimö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Heilimö osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Heilimö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heilimökuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейлимё ("Heilimjo") tarkoittaa nimeä Heilimö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Heilimo tai Heilimoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heilimä Heilimö tai Heimo Heilimö.

Samankaltaisia nimiä kuin Heilimö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: heilimo.com, heilimo.fi, heilimo.net, heilimo.org, heilimo.eu, heilimo.info, heilimo.name, heilimot.com, heilimot.eu, heilimot.fi, heilimot.info, heilimot.name, heilimot.net, heilimot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heilimö i Finland. Surname Heilimö in Finland.

©Tuomas Salste