Heimala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heimala

Heimala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Heimala-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 163 max

v. 2014 206

v. 2015 210

v. 2016 213

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heimala on noin sijalla 3 600.

Heimala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heimala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Heimala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Heimalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Heimala-nimisten yleisin asuinpaikka oli Luumäki (5 vainajaa).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930–1938
Lakanneet yritykset
perust. 2000

Sana Heimala tai Heimalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Heimala

Heimala (paikannimi)Katuosoitteissa

Heimala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heimala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heimala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heimalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heimala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хеймала tarkoittaa nimeä Heimala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heimo Heimala tai Heidi Heimala.

Samankaltaisia nimiä kuin Heimala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: heimala.com, heimala.fi, heimala.eu, heimala.info, heimala.name, heimala.net, heimala.org, heimalat.com, heimalat.eu, heimalat.fi, heimalat.info, heimalat.name, heimalat.net, heimalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heimala i Finland. Surname Heimala in Finland.

©Tuomas Salste