Heinäaro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heinäaro

Heinäaro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heinäarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heinäaro on noin sijalla 16 000.

Heinäaro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Heinäaro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heinäaro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Heinäaro

Heinäaro (paikannimi)

Heinäaro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heinäaro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Heinäaro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейняаро ("Heinjaaro") tarkoittaa nimeä Heinäaro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Heinaaro tai Heinaearo, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heine Heinäaro tai Heino Heinäaro.

Samankaltaisia nimiä kuin Heinäaro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heinäaro i Finland. Surname Heinäaro in Finland.

©Tuomas Salste