Heiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heiniemi

Heiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Heiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heiniemi on noin sijalla 10 000.

Heiniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Heiniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Heiniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Heiniemi tai Heiniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Heiniemi

Heiniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Heiniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heiniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heiniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heiniemenpolku, Heiniementie, Heiniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heiniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Heiniemet ulkomailla

Ruotsissa Heiniemi oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейниеми ("Heinijemi") tarkoittaa nimeä Heiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heini Heiniemi tai Heino Heiniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Heiniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heiniemi i Finland. Surname Heiniemi in Finland.

©Tuomas Salste