Heinjoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heinjoki

Heinjoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Heinjokien lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1918–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1985

Sana Heinjoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Heinjoki

Heinjoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Heinjoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Heinjoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Heinjoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heinjoenkatu, Heinjoenpolku, Heinjoentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Heinjoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейнйоки ("Heinioki") tarkoittaa nimeä Heinjoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Heiniokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Heinjoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heine Heinjoki tai Heino Heinjoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Heinjoki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: heinjoet.com, heinjoet.eu, heinjoet.fi, heinjoet.info, heinjoet.name, heinjoet.net, heinjoet.org, heinjoki.com, heinjoki.eu, heinjoki.fi, heinjoki.info, heinjoki.name, heinjoki.net, heinjoki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Heinjoki i Finland. Surname Heinjoki in Finland.

©Tuomas Salste