Helaakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Helaakoski

Helaakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Helaakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 105

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Helaakoski on noin sijalla 6 400.

Helaakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Helaakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Helaakoski on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Helaakoski on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Helaakoski ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Helaakoskia on 106.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Helaakoski tai Helaakosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Helaakoski osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Helaakoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Helaakoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хелаакоски tarkoittaa nimeä Helaakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Helacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Helaakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hele Helaakoski tai Helge Helaakoski.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: helaakoski.com, helaakoski.eu, helaakoski.fi, helaakosket.com, helaakosket.eu, helaakosket.fi, helaakosket.info, helaakosket.name, helaakosket.net, helaakosket.org, helaakoski.info, helaakoski.name, helaakoski.net, helaakoski.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Helaakoski i Finland. Surname Helaakoski in Finland.

©Tuomas Salste