Helkearo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Helkearo

Helkearo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Helkearojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Helkearo on noin sijalla 18 000.

Helkearo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Helkearo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Helkearo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хелькеаро tarkoittaa nimeä Helkearo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Helgearå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Helkearo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Helke Helkearo tai Helka Helkearo.

Samankaltaisia nimiä kuin Helkearo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Helkearo i Finland. Surname Helkearo in Finland.

©Tuomas Salste