Hellanmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hellanmaa

Hellanmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hellanmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hellanmaa on noin sijalla 14 000.

Hellanmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hellanmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hellanmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1914–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1979

Sana Hellanmaa tai Hellanmaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hellanmaa

Hellanmaa (paikannimi)

Hellanmaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hellanmaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Hellanmaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hellanmaat ulkomailla

Ruotsissa Hellanmaa oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хелланмаа tarkoittaa nimeä Hellanmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hella Hellanmaa tai Helge Hellanmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Hellanmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hellanmaa i Finland. Surname Hellanmaa in Finland.

©Tuomas Salste