Hellekoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hellekoski

Hellekoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hellekoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hellekoski on noin sijalla 19 000.

Hellekoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hellekoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hellekoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хеллекоски tarkoittaa nimeä Hellekoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hellecoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hellekoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Helleka Hellekoski tai Helge Hellekoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Hellekoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hellekoski i Finland. Surname Hellekoski in Finland.

©Tuomas Salste