Hellgrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hellgrén

Hellgrén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hellgrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 83

v. 2016 83

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hellgrén on noin sijalla 7 700.

Hellgrén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hellgrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hellgrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Hellgren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Hellgrénit ulkomailla

Norjassa Hellgren oli 65 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 131 henkeä, joiden sukunimi oli HELLGREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hella Hellgrén tai Helge Hellgrén.

Samankaltaisia nimiä kuin Hellgrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hellgren.fi, hellgren.info, hellgren.net, hellgren.org, hellgren.com, hellgren.eu, hellgren.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hellgrén i Finland. Surname Hellgrén in Finland.

©Tuomas Salste