Hellstén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hellstén

Hellstén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hellsténien lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 239

v. 2014 328

v. 2015 325

v. 2016 325

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hellstén on noin sijalla 2 500.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hellstén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hellstén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Hellsten. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–2003

Sana Hellstén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hellsténit ulkomailla

Ruotsissa Hellstén oli 61 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Hellsten oli 39 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

3256139
Hellsténit Pohjolassa

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 33 henkeä, joiden sukunimi oli HELLSTEN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hella Hellstén tai Helge Hellstén.

Samankaltaisia nimiä kuin Hellstén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hellsten.com, hellsten.fi, hellsten.info, hellsten.org, hellsten.eu, hellsten.name, hellsten.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hellstén i Finland. Surname Hellstén in Finland.

©Tuomas Salste