Helttula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Helttula

Helttula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Helttula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 111

v. 2015 110

v. 2016 111

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Helttula on noin sijalla 6 100.

Helttula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Helttula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Helttula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Helttula

Helttula (paikannimi)Katuosoitteissa

Helttula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Helttula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Helttula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Helttulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Helttula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хельттула tarkoittaa nimeä Helttula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hele Helttula tai Helge Helttula.

Samankaltaisia nimiä kuin Helttula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: helttula.fi, helttula.com, helttula.eu, helttula.info, helttula.name, helttula.net, helttula.org, helttulat.com, helttulat.eu, helttulat.fi, helttulat.info, helttulat.name, helttulat.net, helttulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Helttula i Finland. Surname Helttula in Finland.

©Tuomas Salste