Henttunen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Henttunen

Henttunen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Henttusten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 149 max

v. 2014 171

v. 2015 165

v. 2016 165

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Henttunen on noin sijalla 4 500.

Henttunen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Henttunen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Henttusia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Henttusen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985–1992

Sana Henttunen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Henttunen

Henttunen (paikannimi)Katuosoitteissa

Henttunen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Henttunen jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Henttunen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Henttusentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Henttunen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Henttuset ulkomailla

Ruotsissa Henttunen oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хенттунен tarkoittaa nimeä Henttunen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hentuin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Henttunen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hento Henttunen tai Henteri Henttunen.

Samankaltaisia nimiä kuin Henttunen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: henttunen.com, henttunen.eu, henttunen.fi, henttunen.info, henttunen.name, henttunen.net, henttunen.org, henttuset.com, henttuset.eu, henttuset.fi, henttuset.info, henttuset.name, henttuset.net, henttuset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Henttunen i Finland. Surname Henttunen in Finland.

©Tuomas Salste