Herala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Herala

Herala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Herala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 140 max

v. 2014 133

v. 2015 133

v. 2016 132

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Herala on noin sijalla 5 400.

Herala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Herala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Herala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Heralan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Herala-nimisten yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Vaasa (3 vainajaa) sekä Ylistaro (3).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Herala tai Heralan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Herala

Herala (paikannimi)Katuosoitteissa

Herala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Herala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Herala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heralankuja, Heralantie, Heralavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Herala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Херала tarkoittaa nimeä Herala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hero Herala tai Hermo Herala.

Samankaltaisia nimiä kuin Herala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: herala.com, herala.eu, herala.fi, herala.info, herala.name, herala.net, herala.org, heralat.com, heralat.eu, heralat.fi, heralat.info, heralat.name, heralat.net, heralat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Herala i Finland. Surname Herala in Finland.

©Tuomas Salste