Hernesmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hernesmaa

Hernesmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hernesmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 73

v. 2015 75

v. 2016 74

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hernesmaa on noin sijalla 8 400.

Hernesmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hernesmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hernesmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1996

Sana Hernesmaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hernesmaa

Hernesmaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Hernesmaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hernesmaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hernesmaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hernesmaanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hernesmaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хернесмаа tarkoittaa nimeä Hernesmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hero Hernesmaa tai Hermo Hernesmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Hernesmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hernesmaa i Finland. Surname Hernesmaa in Finland.

©Tuomas Salste