Hernetkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hernetkoski

Hernetkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hernetkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 93

v. 2015 95

v. 2016 95

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hernetkoski on noin sijalla 6 900.

Hernetkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hernetkoski on melko pitkä nimi.

Hernetkoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hernetkoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хернеткоски tarkoittaa nimeä Hernetkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hernetcoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hernetkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hero Hernetkoski tai Hermo Hernetkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Hernetkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hernetkoski i Finland. Surname Hernetkoski in Finland.

©Tuomas Salste