Hertteli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hertteli

Hertteli on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hertteli-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 229

v. 2015 232

v. 2016 231

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hertteli on noin sijalla 3 400.

Hertteli on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hertteli ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hertteli on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hertteli on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hertteli ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 16 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hertteli-nimisiä on 231.

Paikannimi Hertteli

Hertteli (paikannimi)

Hertteli on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hertteli jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Hertteli-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Херттели tarkoittaa nimeä Hertteli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hertelj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hertteli olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hertta Hertteli tai Hermo Hertteli.

Samankaltaisia nimiä kuin Hertteli

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hertteli.com, hertteli.eu, hertteli.fi, hertteli.info, hertteli.name, hertteli.net, hertteli.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hertteli i Finland. Surname Hertteli in Finland.

©Tuomas Salste