Herukka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Herukka

Herukka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Herukoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 132

v. 2015 131

v. 2016 132

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Herukka on noin sijalla 5 400.

Herukka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Herukka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Herukka tai Herukan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Herukka

Herukka (paikannimi)Katuosoitteissa

Herukka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Herukka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Herukka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Herukankuja, Herukantie, Herukkakatu, Herukkakuja, Herukkapolku, Herukkaraitti, Herukkarinne, Herukkatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Herukka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Херукка tarkoittaa nimeä Herukka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hero Herukka tai Hermo Herukka.

Samankaltaisia nimiä kuin Herukka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: herukka.com, herukka.eu, herukka.fi, herukat.com, herukat.eu, herukat.fi, herukat.info, herukat.name, herukat.net, herukat.org, herukka.info, herukka.name, herukka.net, herukka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Herukka i Finland. Surname Herukka in Finland.

©Tuomas Salste