Hevonkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hevonkoski

Hevonkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hevonkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 101 max

v. 2014 81

v. 2015 81

v. 2016 80

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hevonkoski on noin sijalla 7 900.

Hevonkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hevonkoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hevonkoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1964

Sana Hevonkoski tai Hevonkosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hevonkoski

Hevonkoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Hevonkoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hevonkoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hevonkoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hevonkoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hevonkoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хевонкоски tarkoittaa nimeä Hevonkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hefwoncoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hevonkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hevilla Hevonkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Hevonkoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hevonkosket.com, hevonkosket.eu, hevonkosket.fi, hevonkosket.info, hevonkosket.name, hevonkosket.net, hevonkosket.org, hevonkoski.com, hevonkoski.eu, hevonkoski.fi, hevonkoski.info, hevonkoski.name, hevonkoski.net, hevonkoski.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hevonkoski i Finland. Surname Hevonkoski in Finland.

©Tuomas Salste