Hiekkataipale: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hiekkataipale

Hiekkataipale on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hiekkataipaleiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 69

v. 2016 68

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hiekkataipale on noin sijalla 9 000.

Hiekkataipale-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hiekkataipale on melko pitkä nimi.

Hiekkataipale on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hiekkataipale ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Hiekkataipale

Hiekkataipale (paikannimi)

Hiekkataipale on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hiekkataipale jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Hiekkataipale-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хиеккатайпале ("Hijekkataipale") tarkoittaa nimeä Hiekkataipale. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hien Hiekkataipale.

Samankaltaisia nimiä kuin Hiekkataipale

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hiekkataipale i Finland. Surname Hiekkataipale in Finland.

©Tuomas Salste