Hietamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hietamaa

Hietamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hietamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hietamaa on noin sijalla 15 000.

Hietamaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hietamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hietamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Hietamaa

Hietamaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Hietamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 18 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hietamaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hietamaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hietamaanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hietamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хиетамаа ("Hijetamaa") tarkoittaa nimeä Hietamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hien Hietamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Hietamaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hietamaa i Finland. Surname Hietamaa in Finland.

©Tuomas Salste