Hietasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hietasaari

Hietasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hietasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 68

v. 2015 69

v. 2016 69

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hietasaari on noin sijalla 8 900.

Hietasaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hietasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hietasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hietasaari tai Hietasaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hietasaari

Hietasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Hietasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 69 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hietasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hietasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hietasaarenkatu, Hietasaarenkuja, Hietasaarentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hietasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hietasaaret ulkomailla

Ruotsissa Hietasaari oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хиетасаари ("Hijetasaari") tarkoittaa nimeä Hietasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hietasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hietasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hien Hietasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Hietasaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hietasaari i Finland. Surname Hietasaari in Finland.

©Tuomas Salste