Hietasalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hietasalo

Hietasalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hietasalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 85

v. 2015 86

v. 2016 87

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hietasalo on noin sijalla 7 400.

Hietasalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hietasalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hietasalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hietasalo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hietasalo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hietasalo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hietasaloja on 87.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1938–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1986

Sana Hietasalo tai Hietasalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hietasalo

Hietasalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Hietasalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hietasalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hietasalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hietasalo, Hietasalontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hietasalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хиетасало ("Hijetasalo") tarkoittaa nimeä Hietasalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hien Hietasalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Hietasalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hietasalo i Finland. Surname Hietasalo in Finland.

©Tuomas Salste