Hietikko-Kaukola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hietikko-Kaukola

Hietikko-Kaukola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hietikko-Kaukola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 49

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hietikko-Kaukola on noin sijalla 11 000.

Hietikko-Kaukola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hietikko-Kaukola on melko pitkä nimi.

Hietikko-Kaukola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hietikko-Kaukola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хиетикко-Каукола ("Hijetikko-Kaukola") tarkoittaa nimeä Hietikko-Kaukola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hieticko=Caucola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hietikko-Kaukola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hien Hietikko-Kaukola.

Samankaltaisia nimiä kuin Hietikko-Kaukola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hietikko-kaukola.com, hietikko-kaukola.eu, hietikko-kaukola.fi, hietikko-kaukola.info, hietikko-kaukola.name, hietikko-kaukola.net, hietikko-kaukola.org, hietikko-kaukolat.com, hietikko-kaukolat.eu, hietikko-kaukolat.fi, hietikko-kaukolat.info, hietikko-kaukolat.name, hietikko-kaukolat.net, hietikko-kaukolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hietikko-Kaukola i Finland. Surname Hietikko-Kaukola in Finland.

©Tuomas Salste