Hiirikoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hiirikoski

Hiirikoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hiirikoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 100

v. 2016 99

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hiirikoski on noin sijalla 6 700.

Hiirikoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hiirikoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hiirikoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909
Lakanneet yritykset
perust. 1988–2001

Sana Hiirikoski tai Hiirikosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hiirikoski

Hiirikoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Hiirikoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski, talo sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hiirikoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hiirikoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hiirikoskenkuja, Hiirikoskentie, Hiirikoskigränden, Hiirikoskivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hiirikoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хийрикоски ("Hijrikoski") tarkoittaa nimeä Hiirikoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hijricoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hiirikoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hiirikoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hiirikoski.com, hiirikosket.com, hiirikosket.eu, hiirikosket.fi, hiirikosket.info, hiirikosket.name, hiirikosket.net, hiirikosket.org, hiirikoski.eu, hiirikoski.fi, hiirikoski.info, hiirikoski.name, hiirikoski.net, hiirikoski.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hiirikoski i Finland. Surname Hiirikoski in Finland.

©Tuomas Salste