Hilpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hilpi

Hilpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hilpi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hilpi on noin sijalla 21 000.

Hilpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hilpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hilpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1925
Lakanneet yritykset
perust. 1948–2002

Sana Hilpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hilpi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hilpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hilpi Kummilan tie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Hilpi

Hilpi on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Hilpi oli yhtenä etunimenä 205 suomalaisella (17 miestä, 188 naista). Juuri etunimenä Hilpi onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 21 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хильпи tarkoittaa nimeä Hilpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hilpa Hilpi tai Hilpas Hilpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hilpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hilpi i Finland. Surname Hilpi in Finland.

©Tuomas Salste