Hinkkurinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hinkkurinen

Hinkkurinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hinkkuristen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hinkkurinen on noin sijalla 21 000.

Hinkkurinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hinkkurinen on melko pitkä nimi.

Hinkkurinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hinkkurinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хинккуринен tarkoittaa nimeä Hinkkurinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hincurin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hinkkurinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hind Hinkkurinen tai Hindor Hinkkurinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Hinkkurinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hinkkurinen i Finland. Surname Hinkkurinen in Finland.

©Tuomas Salste