Hinttula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hinttula

Hinttula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hinttula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hinttula on noin sijalla 22 000.

Hinttula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hinttula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hinttula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992

Sana Hinttula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hinttula

Hinttula (paikannimi)Katuosoitteissa

Hinttula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hinttula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hinttula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hinttula, Hinttulanpolku, Hinttulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hinttula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хинттула tarkoittaa nimeä Hinttula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hintriikka Hinttula tai Hindor Hinttula.

Samankaltaisia nimiä kuin Hinttula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hinttula i Finland. Surname Hinttula in Finland.

©Tuomas Salste