Hirschovits-Gerz: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hirschovits-Gerz

Hirschovits-Gerz on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hirschovits-Gerz-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hirschovits-Gerz on noin sijalla 20 000.

Hirschovits-Gerz-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hirschovits-Gerz on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, z). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hirschovits-Gerz on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hirschovits-Gerz ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hirsch Hirschovits-Gerz.

Samankaltaisia nimiä kuin Hirschovits-Gerz

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hirschovits-gerz.com, hirschovits-gerz.eu, hirschovits-gerz.fi, hirschovits-gerz.info, hirschovits-gerz.name, hirschovits-gerz.net, hirschovits-gerz.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hirschovits-Gerz i Finland. Surname Hirschovits-Gerz in Finland.

©Tuomas Salste