Hirttiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hirttiö

Hirttiö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hirttiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 80

v. 2016 81

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hirttiö on noin sijalla 7 800.

Hirttiö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hirttiö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hirttiö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990–1991
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hirttiö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Hirttiö osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hirttiö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hirttiöntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хирттиё ("Hirttijo") tarkoittaa nimeä Hirttiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Hirttio tai Hirttioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hirsch Hirttiö.

Samankaltaisia nimiä kuin Hirttiö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hirttiö i Finland. Surname Hirttiö in Finland.

©Tuomas Salste