Hirvasoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hirvasoja

Hirvasoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hirvasojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 102

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hirvasoja on noin sijalla 6 600.

Hirvasoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hirvasoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Hirvasojia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Hirvasojan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hirvasoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hirvasoja

Hirvasoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Hirvasoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 21 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hirvasoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hirvasoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hirvasojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hirvasoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hirvasojat ulkomailla

Ruotsissa Hirvasoja oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хирвасоя tarkoittaa nimeä Hirvasoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hirfwasoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hirvasoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hirsch Hirvasoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Hirvasoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hirvasoja.fi, hirvasoja.com, hirvasoja.eu, hirvasoja.info, hirvasoja.name, hirvasoja.net, hirvasoja.org, hirvasojat.com, hirvasojat.eu, hirvasojat.fi, hirvasojat.info, hirvasojat.name, hirvasojat.net, hirvasojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hirvasoja i Finland. Surname Hirvasoja in Finland.

©Tuomas Salste