Hirvisuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hirvisuo

Hirvisuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hirvisoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hirvisuo on noin sijalla 16 000.

Hirvisuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hirvisuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hirvisuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1910–1928
Lakanneet yritykset
perust. 1985–2000

Sana Hirvisuo tai Hirvisuon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hirvisuo

Hirvisuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Hirvisuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 101 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, painanne, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hirvisuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hirvisuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hirvisuontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hirvisuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хирвисуо tarkoittaa nimeä Hirvisuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hirfwisoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hirvisuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hirsch Hirvisuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Hirvisuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hirvisuo i Finland. Surname Hirvisuo in Finland.

©Tuomas Salste