Hjulfors: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hjulfors

Hjulfors on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hjulforsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 171

v. 2015 177

v. 2016 178

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hjulfors on noin sijalla 4 200.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hjulfors on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hjulfors ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hjulfors on tavallisimpia nimiä mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Listalla on kuntia, joissa Hjulfors on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikat on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkit). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hjulfors ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 124 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hjulforseja on 178.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1999

Sana Hjulfors esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hjulfors

Hjulfors (paikannimi)Katuosoitteissa

Hjulfors on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hjulfors jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hjulfors esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hjulforsintie, Hjulforsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hjulfors-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hjulforsit ulkomailla

Ruotsissa Hjulfors oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hjulfors.com, hjulfors.fi, hjulfors.eu, hjulfors.info, hjulfors.name, hjulfors.net, hjulfors.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hjulfors i Finland. Surname Hjulfors in Finland.

©Tuomas Salste