Hoffrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hoffrén

Hoffrén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hoffrénien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 223

v. 2014 432

v. 2015 435

v. 2016 436

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hoffrén on noin sijalla 1 900.

Hoffrén on vanha mustalaisnimi. Se on mainittu romanien sukunimilistassa 1894, ei kuitenkaan yleisimpien romaninimien joukossa. Luonnollisestikaan tämä ei tarkoita sitä, että kaikki Hoffrénit olisivat väistämättä romaneja.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hoffrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hoffrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Hoffren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hoffrén on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hoffrén on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hoffrén ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hoffrén-nimisiä on 436.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1988–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hoffrén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Hoffrénit ulkomailla

Ruotsissa Hoffrén oli 76 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Hoffrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hoffren.com, hoffren.fi, hoffren.net, hoffren.org, hoffren.eu, hoffren.info, hoffren.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hoffrén i Finland. Surname Hoffrén in Finland.

©Tuomas Salste