Högholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Högholm

Högholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Högholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Högholm on noin sijalla 18 000.

Högholm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Högholm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Högholm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Högholm esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Högholm

Högholm (paikannimi)Katuosoitteissa

Högholm on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 37 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Högholm jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Högholm esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hyppeis Högholm, Högholm, Högholmsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Högholm-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Högholmit ulkomailla

Norjassa Høgholm oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Högholm on ollut 56 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

265622
Högholmit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Hogholm tai Hoegholm, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Högholm i Finland. Surname Högholm in Finland.

©Tuomas Salste